Κτίριο Εργοστασίου – Γραφείων στα Πετράλωνα

Δείτε πληροφορίες για ένα έργο που ολοκληρώσαμε σε κτίριο εργοστασίου και γραφείων στα Πετράλωνα.

Ολοκληρώσαμε σήμερα την ενοικίαση σκαλωσιών στο κτίριο εργοστασίου στην περιοχή των Πετραλώνων.  Μέρος του κτιρίου θα αλλάξει χρήση και θα μετατραπεί σε γραφεία startup επιχειρήσεων. Το τεχνικό γραφείο που έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει το έργο ζήτησε σκαλωσιές τυπικής διάταξης με μεταλλικά δάπεδα εργασίας για ανακαίνιση της πρόσοψης. Συγκεκριμένα έγιναν εργασίες αποκατάστασης ζημιών από την υγρασία και κατόπιν ελαιοχρωματισμών (βαψίματα).

Πως Εργάζονται οι Υπεύθυνες Τεχνικές Εταιρείες;

Οι έμπειρες τεχνικές εταιρείες ξέρουν ότι αν τα συνεργεία τους δεν μπορέσουν να προσεγγίσουν από πολύ κοντά τα σημεία που υπάρχουν ρηγματώσεις και υγρασία, δεν θα μπορούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες στο κτίριο. Απαιτείται λοιπόν, πρώτα από όλα να απομακρύνουν τα σαθρά μπετά ή σοβάδες. Κατόπιν εφαρμόζονται ειδικά υλικά σφράγισης του σημείου και έπειτα να βάφονται οι επιφάνειες.

Για να γίνει όμως με ασφάλεια όλη η παραπάνω διαδικασία θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα να κινούνται πάνω σε μια σκαλωσιά με προδιαγραφές.

Τι Προσφέρουν οι Σκαλωσιές ACASA

Η εταιρεία μας ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ACASA έχει μεγάλη εμπειρία στην ενοικίαση σκαλωσιάς για ελαιοχρωματισμούς. Συνεργαζόμαστε με πολλές τεχνικές εταιρείες και γραφεία πολιτικών μηχανικών στην Αττική. Οι πελάτες μας επιλέγουν για την ασφαλή τοποθέτηση και την συνεπή εξυπηρέτηση που παρέχουμε.

Στην ενοικίαση σκαλωσιάς για ελαιοχρωματισμούς χρησιμοποιούμε αποκλειστικά εξωτερικές σκαλωσιές (τυπικής διάταξης) με μεταλλικά δάπεδα και σκάλες ανόδου-καθόδου.
Αν θέλετε και εσείς να μας γνωρίσετε, καλέστε μας στo τηλέφωνo 210 532 1948 για μια δωρεάν προσφορά.

Year:
2020
Category:
Εργοστάσιο, Κτίριο Γραφείων
Τύπος:
:Σκαλωσιές Τυπικής Διάταξης