fbpx
 

Συχνές Ερωτήσεις
που Κάνουν οι Πελάτες μας

Λύσεις με Σκαλωσιές

Τεχνικά έργα που καλύπτουμε με την χρήση σκαλωσιών.

Ενημερωτικό Υλικό

Χρηστικές πληροφορίες για θέματα που αφορούν τις σκαλωσιές

Σταθερές Συνεργασίες

Τι προσφέρουμε ως συνεργάτες

Αξιολογήσεις Πελατών μας

Αυτά που μας χαρακτηρίζουν ως συνεργάτες

Συχνές Ερωτήσεις για τις Σκαλωσιές

Proactively envisioned multimedia based expertise and cross-media growth strategies. Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea-sharing.
Χρειάζεται να βγάλω άδεια μικρής κλίμακας για να βάλω σκαλωσιά;

Ναι, θα χρειαστείτε άδεια μικρής κλίμακας για την τοποθέτηση σκαλωσιάς αν οι εργασίες που πρόκειται να εκτελέσετε περιλαμβάνονται στην κατηγορία των έργων που απαιτούν τέτοια άδεια, όπως ελαιοχρωματισμοί, αποκατάσταση όψεων, ή άλλες επισκευές με χρήση σκαλωσιάς.

Χρειάζομαι άδεια αν η σκαλωσιά δεν πατάει στο πεζοδρόμιο;

Η ανάγκη για άδεια μικρής κλίμακας δεν εξαρτάται από το αν η σκαλωσιά επεκτείνεται στο πεζοδρόμιο ή όχι, αλλά από τη φύση των εργασιών που θα εκτελεστούν με τη χρήση της. Εάν οι εργασίες περιλαμβάνονται στις κατηγορίες που απαιτούν άδεια μικρής κλίμακας, τότε ναι θα χρειαστείτε άδεια ανεξάρτητα από την τοποθεσία της σκαλωσιάς.

Πότε χρειάζομαι άδεια από το Δήμο της περιοχής μου;

Θα χρειαστείτε άδεια κατάληψης πεζοδρομίου από τον Δήμο όταν τοποθετείτε σκαλωσιά στο πεζοδρόμιο. Ο Δήμος είναι αρμόδιος για την έκδοση των αδειών αυτών μετά από την υποβολή και έγκριση των σχετικών δικαιολογητικών.

Πότε χρειάζομαι άδεια από την Τροχαία;

Θα χρειαστείτε άδεια από την Τροχαία εάν η σκαλωσιά ή οι εργασίες σας επηρεάζουν την δημόσια οδική κυκλοφορία ή πατάνε σε κάποιο δρόμο. Αυτή η άδεια απαιτείται για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών. Εκδίδεται από τη Τροχαία που ανήκει η περιοχή σας μετά από την υποβολή και έγκριση των σχετικών δικαιολογητικών.

Τι διαφορά έχουν οι μεταλλικές σκαλωσίες από τις σκαλωσιές αλουμινίου;

Για τον πελάτη δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά. Οι διαφορές τους έχουν να κάνουν κυρίως με το βάρος των εξαρτημάτων και την ανάγκη συντήρησης τους, αλλά αυτό είναι κάτι που αφορά την εταιρεία ενοικίασης σκαλωσιών και όχι τον τελικό χρήστη τους.

Γιατί να μην επιλέξω σκαλωσιές με ξύλινα μαδέρια;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να προτιμήσετε σκαλωσιές με μεταλλικά δάπεδα εργασίας και όχι ξύλινα μαδέρια. Οι βασικότεροι είναι ότι τα μεταλλικά προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη εφαρμογή. Τα ξύλινα σπάνε εύκολα προκαλώντας ατυχήματα και σε καμία περίπτωση δεν προσφέρουν την άνεση στο περπάτημα που προσφέρουν τα μεταλλικά.

Αν θέλω να φτιάξω μόνο το δικό μου μπαλκόνι να επιλέξω τη κρεμαστή σκαλωσιά;

Κατηγορηματικά όχι. Οι κρεμαστές σκαλωσιές δεν προσφέρουν την ίδια ασφάλεια στους εργάτες που θα εργαστούν συγκριτικά με τις σκαλωσιές τυπικής διάταξης. Στην εταιρεία μας δεν τοποθετούμε κρεμαστές σκαλωσιές.

Συχνές Ερωτήσεις για τις ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ACASA και τη συνεργασία μαζί τους
Σκαλωσιές ACASA - Πολυκατοικία στην Αθήνα
Σκαλωσια στο Χαιδάρι
Σκαλωσιές για Ανελκυστήρα από τις ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ACASA
εικόνα_Viber_2022-07-09_16-17-13-133
tips για ασφαλεις σκαλωσιεσ
Σκαλωσιές στη Πεύκη - Δείτε ένα έργο της εταιρείας μας ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ACASA
skalosies-acasa-palaio
σκαλωσιεσ-ολυμπιακοσ
Τι πρέπει να κάνετε στήνοντας μια κινητά σκαλωσιά
https://www.skalosies-acasa.gr/wp-content/uploads/2024/04/ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ-ACASA-ΣΥΧΝΕΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-1280x1280.jpg

Συχνές Ερωτήσεις για τη Συνεργασία μας

Credibly reintermediate backend ideas for cross-platform models. Continually reintermediate integrated processes through technically sound intellectual capital.
Γιατί να σας επιλέξω για συνεργασία;

Στις ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ACASA δίνουμε έμφαση στο τρίπτυχο: Ασφάλεια – Εξυπηρέτηση – Τιμές. Αν μας επιλέξετε θα ξέρετε πώς όποια σκαλωσιά κάνουμε θα είναι ασφαλής, θα είμαστε απόλυτα συνεπείς σε ότι συμφωνήσουμε και επίσης θα έχετε λογικές χρεώσεις χωρίς κρυφές εκπλήξεις.

Τι εγγυήσεις ασφάλειας δίνετε στους πελάτες σας;

Στις ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ACASA χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένο και καλοσυντηρημένο εξοπλισμό. Επίσης το προσωπικό μας είναι ασφαλισμένο και επιπλέον έχουμε συμβόλαιο αστικής ευθύνης σε μεγάλη ασφαλιστική που καλύπτει όλα τα έργα μας.

Χρειάζομαι μια μικρή σκαλώσιά. Την αναλαμβάνετε;

Βεβαίως! Αναλαμβάνουμε από το πιο μικρό έως το μεγαλύτερο έργο. Δεν ξεχωρίζουμε ποτέ τα έργα ή τους πελάτες σε «μεγάλους» και «μικρούς». Και δίνουμε σε όλοτς την προσοχή που τους αξίζει ανεξάρτητα από τον όγκο της σκαλωσιάς που θα χρειαστούν.

Αναλαμβάνετε και έργα εκτός Αττικής;

Κατά κανόνα όχι. Σπάνια θα εξυπηρετήσουμε πελάτες εκτός Αττικής λόγω του μεγάλου όγκου έργων που έχουμε.

Μπορώ να νοικιάσω μόνο τα εργαλεία από εσάς και να τα τοποθετήσω μόνος μου;

Κατά κανόνα δεν ενοικιάζουμε μόνο τα εργαλεία για να τα στήσετε μόνος σας. Το κάνουμε αυτό μόνο στην περίπτωση που χρειάζεστε τα εργαλεία για μια τροχήλατη σκαλωσιά (κινητή σκαλωσιά με ρόδες). Αν θέλετε κάτι τέτοιο μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 532 1948.

Πώς υπολογίζετε τα μέτρα της σκαλωσιάς που χρεώνετε;

Είναι εύκολο να μετρήσει ο οποιοδήποτε τα τετραγωνικά μέτρα μιας σκαλωσιάς. Αρκεί να πολλαπλασιάσει το συνολικό μήκος επί το τελικό ύψος της.

Αξίζει να διευκρινίσουμε εδώ, ότι δεν μετράμε τις διαστάσεις του κτιρίου αλλά τις σκαλωσιάς. Για αυτό στο τελικό γινόμενο ίσως υπάρχουν αποκλίσεις από το συνολικό εμβαδό των επιφανειών του κτιρίου που θα καλύψουμε.

Benefits of konstrakt

Credibly reintermediate backend ideas for cross-platform models. Continually reintermediate integrated processes through technically sound intellectual capital.
What makes your construction project special?

Enthusiastically leverage existing premium quality vectors with enterprise-wide innovation. Phosfluorescently leverage others enterprise-wide “outside the box” thinking with e-business collaboration and idea-sharing. Proactively leverage other resource-leveling convergence rather than inter-mandated networks.

Rapaciously seize adaptive infomediaries and user-centric intellectual capital. Collaboratively unleash market-driven “outside the box” thinking for long-term high-impact solutions. Enthusiastically engage fully tested process improvements before top-line platforms.

What do you usually build?

Compellingly embrace empowered e-business after user friendly intellectual capital. Interactively actualize front-end processes with effective convergence. Synergistically deliver performance based methods of empowerment whereas distributed expertise.

Efficiently enable enabled sources and cost effective products. Completely synthesize principle-centered information after ethical communities. Efficiently innovate open-source infrastructures via inexpensive materials.

How does the process work?

Distinctively re-engineer revolutionary meta-services and premium architectures. Intrinsically incubate intuitive opportunities and real-time potentialities. Appropriately communicate one-to-one technology after plug-and-play networks.

Quickly aggregate B2B users and worldwide potentialities. Progressively plagiarize resource-leveling e-commerce through resource-leveling core competencies. Dramatically mesh low-risk high-yield alignments before transparent e-tailers.

Appropriately empower dynamic leadership skills after business portals. Globally myocardinate interactive supply chains with distinctive quality vectors. Globally revolutionize global sources through interoperable services.

How long does it take?

Progressively maintain extensive infomediaries via extensible niches. Dramatically disseminate standardized metrics after resource-leveling processes. Objectively pursue diverse catalysts for change for interoperable meta-services.

Is it possible to work in a tight timeframe?

Distinctively exploit optimal alignments for intuitive bandwidth. Quickly coordinate e-business applications through revolutionary catalysts for change. Seamlessly underwhelm optimal testing procedures whereas bricks-and-clicks processes.

Will you build everything I can think of?

Interactively procrastinate high-payoff content without backward-compatible data. Quickly cultivate optimal processes and tactical architectures. Completely iterate covalent strategic theme areas via accurate e-markets.

Globally incubate standards compliant channels before scalable benefits. Quickly disseminate superior deliverables whereas web-enabled applications. Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change before vertical architectures.

Συχνές Ερωτήσεις για τις Χρεώσεις μας

Proactively envisioned multimedia based expertise and cross-media growth strategies. Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea-sharing.
Υπάρχει τιμή τετραγωνικού που χρεώνετε; Αν ναι πόσο είναι;

Ναι, έχουμε μια τιμή ανά τετραγωνικό σκαλωσιάς που χρεώνουμε. Αλλά οι τιμές για τις σκαλωσιές έχουν να κάνει με πολλές ακόμα παραμέτρους. Μερικές από αυτές είναι: το πόσα συνολικά τετραγωνικά μέτρα θα χρειαστείτε, το που βρίσκεται το κτίριο σας, διάφορες παράγοντες δυσκολίας και αρκετές ακόμα. Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συζητήσετε μαζί μας για να μπορέσουμε να σας δώσουμε μια προσφορά που να βασίζεται στα δεδομένα σας.

Για πόσες μέρες μπορώ να κρατήσω τη σκαλωσιά με τη τιμή που δίνετε;

Μπορείτε να κρατήσετε τη σκαλωσιά με την αρχική τιμή που θα σας δώσουμε έως 30 ημέρες. Από εκεί και έπειτα υπάρχει επιπλέον χρέωση που υπολογίζεται πάλι με το μήνα.

Αν χρειαστώ τη σκαλωσιά λιγότερες από 30 ημέρες υπάρχει κάποια έκπτωση;

Όχι δεν υπάρχει. Η πάγια τακτική όλων των εταιρειών ενοικίασης σκαλωσιών είναι να τοποθετούν τις σκαλωσιές με την ίδια τιμή μέχρι 30 ημέρες. Αν την κρατήσετε λιγότερες μέρες το κόστος θα είναι το ίδιο.

Αν κρατήσω τη σκαλωσιά παραπάνω από 30 μέρες χρεώνομαι;

Ναι χρεώνεστε ενοίκιο για κάθε επιπλέον μήνα, ακόμα και αν το κρατήσετε μια ή δυο εβδομάδες. Το ύψος του ενοικίου είναι ένα ποσοστό του αρχικού ποσού.

Αν τοποθετήσετε τη σκαλωσιά σε δύο φάσεις (μισή-μισή) θα πληρώσω λιγότερα;

Η τοποθέτηση της σκαλωσιάς σε δύο ή περισσότερες φάσεις δεν διαφοροποιεί την τιμή σε σχέση με το να μπει όλη μαζί. Αυτό που κερδίζεται είναι χρόνος παραμονής. Αν την τοποθετήσουμε σε δύο φάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε τη σκαλωσιά κάθε φάσης για 30 μέρες με την ίδια τιμή.

Αυτός ο τρόπος συνεργασίας βολεύει σε μεγάλα έργα που αν σκαλωθούν ολόκληρα ίσως δεν προλάβετε να ολοκληρώσετε μέσα σε 30 μέρες που διαρκεί η αρχική ενοικίαση. Έτσι δεν θα έχετε την επιβάρυνση του ενοικίου ενός δεύτερου μήνα.

Μπορώ να πληρώσω με μεταχρονολογημένη επιταγή;

Όχι δεν δεχόμαστε μεταχρονολογημένες επιταγές.

Μέσα στη τιμή που δίνεται περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση διχτυού;

Όχι η τοποθέτηση διχτυού είναι μια διαφορετική υπηρεσία που όταν μας ζητηθεί χρεώνεται έξτρα.

https://www.skalosies-acasa.gr/wp-content/uploads/2024/04/ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ-ACASA-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ-ΜΑΔΕΡΙΑ-SITE-768x512.jpg