fbpx
 

Αξιολογήσεις Πελατών

Distinctively exploit optimal alignments for intuitive bandwidth. Quickly coordinate e-business applications through revolutionary catalysts for change. Seamlessly underwhelm optimal testing procedures whereas bricks-and-clicks processes.
εξοικονομω 2024
Σκαλωσια στο Χαιδάρι
Σκαλωσιές σε μονοκατοικία στο Ψυχικό που έγινε ολική ανακαίνιση
Σκαλωσιές ACASA - Πολυκατοικία στην Αθήνα
Σκαλωσιές σε δεξαμενές
Σκαλωσιές για θερμοπρόσοψη σε οικογενειακή πολυκατοικία στη Ματομόρφωση
Σκαλωσιές_Περιστέρι_ACASA
Σκαλωσιές για τη κατασκευή εξωτερικού Ανελκυστήρα

Δείτε τι λένε για εμάς ιδιώτες και επαγγελματίες που συνεργάστηκαν μαζί μαςΓιατί μας επιλέγουν οι πελάτες μας;

Προσφέρουμε:
Ασφάλεια100%
Συνέπεια100%
Άψογη Συνεργασία100%

Είμαι επαγγελματίας ελαιοχρωματιστης. Οπότε οι σκαλωσιές σε εξωτερικές εργασίες είναι εργαλείο για τη δουλειά μου. Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με και έμεινα απόλυτα ευχαρηστημένος….
Με εξυπηρέτησαν άμεσα, σοβαροί επαγγελματίες.. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα και ευελπιστώ να είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας

Γιάννης Κρίσαλης (Εργολάβος Ανακαινίσεων)

Εξαιρετικη συνεργασια. Αψογοι επαγγελματιες και Αμεση εξυπηρετηση. Η σκαλωσια στηθηκε και ηταν πιο σταθερη απο το ιδιο το κτιριο

Στέργιος Πλεξίδας (Ιδιοκτήτης εταιρείας ανελκυστήρων)

Πολύ καλή εξυπηρέτηση (για μικρό έργο και σε περίοδο αιχμής), άριστη συνεννόηση και πρόθεση της εταιρίας να εξυπηρετηθώ άμεσα, ακρίβεια στα ραντεβού, λογικές τιμές. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία μας, πραγματικοί επαγγελματίες!!!

Χαράλαμπος Κωνσταντάς (Ιδιώτης)

Έχω δουλέψει με την Acasa σε πολλά έργα που περιελάμβαναν σκαλωσιές. Παρέχουν πάντα μια άψογη υπηρεσία και άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους.

Βασίλης Βασιλόπουλος (Εργολάβος Ανακαινίσεων)

Συνεπής, ευγενικός, ασφαλής, εξυπηρετικός, συζητήσιμος. Εκει που οι περισσότεροι αναδεικνύονταν σαν επιστήμονες του κλάδου,απλά και όμορφα έδωσε λύση άμεσα. Οι κριτικές που έχει αναδεικνύουν εύστοχα την ποιότητα ανθρώπου αλλά και της δουλειάς του. Ευχαριστουμε

Αλέξανδρος Κυριακόπουλος (Υδραυλικός)

Επαγγελματισμός, συνέπεια, ταχύτητα επικοινωνίας και τιμιότητα είναι οι αξίες που χαρακτηρίζουν την εταιρεία Acasa. Είμαι πλήρως ευχαριστημένος με τη συνεργασία μας. Ευχαριστώ πολύ!

Antonis Tilkeridis (Ιδιώτης)

Άψογοι επαγγελματίες με ολόσωστο εξοπλισμό που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.
Συνεπείς στην επικοινωνία, τα χρονοδιαγράμματα και τα κοστολόγια από την αρχή της συνεργασίας ως το τέλος, χωρίς ζημιές και και χωρίς απόβλητα.
Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Μάρω Κασσώτη (αρχιτέκτονας)

Επαγγελματίες με συνέπεια! Πολύ καλή συνεργασία, με εύκολη επικοινωνία και αποτελεσματική συνεννόηση.

Σοφία Χατζόγλου (Πολιτικός Μηχανικός)

Άμεση ανταπόκριση, λογικές τιμές, σκαλωσιές καλής ποιότητας με ασφαλή εγκατάσταση. Τα παιδιά είναι πολύ τυπικά στα ραντεβού τους και δεν μου έχουν δημιουργήσει ποτέ θέμα τα τελευταία 4 χρόνια που δουλεύουμε μαζί.

Γιάννης Βλαχόπουλος (Μηχανολόγος Μηχανικός)

Μετά από μιά κακή εμπειρία με άλλη εταιρία, έψαξα για κάποιον που να μπορώ να συνεννοηθώ και να μην προσπαθήσει να μ’εκμεταλλευτεί. Επιβεβαιώσατε κάθε καλή κριτική για την εταιρία σας. Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση εξυπηρέτηση, τις καλές τιμές και την συνέπεια.

Έφη Κοντού (Ιδιώτης)

Άψογοι επαγγελματίες!!! Τήρησαν στο έπακρο οτι συμφωνήσαμε και συνεργάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα με τα υπόλοιπα συνεργεία του έργου. Ήταν σωστοί στα ραντεβού τους και απόλυτα καταρτισμένοι για το αντικείμενο τους.

Γιώργος Νικολόπουλος (Ιδιώτης)
Building construction project

Επιτέλους μια αξιόπιστη εταιρία στο χώρο της οικοδομής! Η acasa είναι η ιδανικότερη εταιρία για σκαλωσιές! Συνεχίστε έτσι παιδιά !

Γιώργος Καλημέρης (Ιδιώτης)

Η συνεργασία μας με την εταιρεία ACASA θα μας μείνει αξέχαστη. Συνεργαστήκαμε σε μια απαιτητική ανακαίνιση στο κέντρο της Αθήνας. Η εταιρεία συνδυάζει έξοχη ποιότητα και λογικές τιμές. Συγχαίρουμε την ACASA για τη συνέπεια, την ευελιξία, την κατανόηση, την συνεργασιμότητα, την προσαρμοστικότητα στις αντίξοες συνθήκες και τον επαγγελματισμό των τεχνικών της. Την συνιστούμε ανεπιφύλακτα και ανυπομονούμε να μας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας μαζί της.

Μαρούσκα Τριαντάρη (Αρχιτέκτονας)

Η εταιρεία μας συνεργάστηκε με την εταιρεία “ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ACASA” για πρώτη φορά, σε έργο μας στο Μαρούσι Αττικής. Στα 20 χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε συνεργαστεί με πολλές αντίστοιχες εταιρείες. Όμως ο επαγγελματισμός της “ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ACASA”, η επαγγελματική προσέγγιση των ανθρώπων τους και η γενικότερη δουλειά τους, μας εξέπληξε ευχάριστα. 

Χάσκος ΑΕ (Τεχνική Εταιρεία)

Βρήκαμε την εταιρεία Acasa μετά από δύο κακές συνεργασίες που είχαμε με άλλα συνεργεία και οι αξιολογήσεις τους επιβεβαιώθηκαν. Η συνεννόησή μας για την τοποθέτηση σκαλωσιάς ήταν άψογη. Η τιμή ήταν από τις καλύτερες της αγοράς αλλά το σημαντικότερο ήταν η συνέπεια στους χρόνους σας, που βοήθησε πολύ στην οργάνωση και των υπόλοιπων συνεργείων και την ομαλή έκβαση των εργασιών στην πολυκατοικία

Μαρία Κοντού (Αρχιτέκτονας)

Απο την αρχή με είχαν πείσει οτι ειναι επαγγελματιες. Τυπικοτατοι ,σοβαροί έκαναν πράξη οτι μου είχαν πει και κυριως χωρις καθυστερήσεις. Για όποιον ενδιαφέρεται για ενοικίαση σκαλωσιων τους συστήνω με κλειστά μάτια.

Διονύσης Ψάρρης (Ιδιώτης)

Objectively integrate emerging core competencies before process-centric communities.

User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring.

https://www.skalosies-acasa.gr/wp-content/uploads/2020/07/post_15-1280x854.jpg

For the peopleResidential

Proactively leverage other resource-leveling convergence rather than inter-mandated networks.

Dramatically visualize customer directed convergence without revolutionary ROI.

https://www.skalosies-acasa.gr/wp-content/uploads/2020/09/post_06-1280x854.jpg

Product DesignProduction

Completely pursue scalable customer service through sustainable potentialities.

Completely iterate covalent strategic theme areas via accurate e-markets.